Ahad, 6 Mac 2016

Atasi sakit tumit

Masalah tumit kaki sentiasa menghantui wanita..Namun ramai tidak tahu cara bagaimana utk atasinya.. 

Senang shj.. Tipsnya anda perlukan Losyen Secret Correa 

Hanya sapu serta sedikit urutan di tumit yang sakit.In shaa Allah memberi kelegaan kepada anda



WhatApps utk mendapatkan Losyen Secret Correa 

WhatApps: 011-29292581
WhatApps: 011-29292581
WhatApps: 011-29292581

#losyenbukansekadarkurus 
#losyenmultifungsi 
#tumitsakit


Healthy juices

HEALTHY JUICES



Carrot + Ginger + Apple - Boost and cleanse our system. 

Apple + Cucumber + Celery - Prevent cancer, reduce cholesterol, and eliminate stomach upset and headache. 

Tomato + Carrot + Apple - Improve skin complexion and eliminate bad breath. 

Bitter gourd + Apple + Milk - Avoid bad breath and reduce internal body heat. 

Orange + Ginger + Cucumber - Improve Skin texture and moisture and reduce body heat. 

Pineapple + Apple + Watermelon - To dispel excess salts, nourishes the bladder and kidney. 

Apple + Cucumber + Kiwi - To improve skin complexion. 

Pear & Banana - regulates sugar content. 

Carrot + Apple + Pear + Mango - Clear body heat, counteracts toxicity, decreased blood pressure and fight oxidization . 

Honeydew + Grape + Watermelon + Milk - Rich in vitamin C + Vitamin B2 that increase cell activity and 
strengthen body immunity. 

Papaya + Pineapple + Milk - Rich in vitamin C, E, Iron. Improve skin complexion and metabolism. 

Banana + Pineapple + Milk - Rich in vitamin with nutritious and prevent constipation 

C&P 

Don't Forget To share


Losyen Kurus Ajaib

Alhamdulillah..  

Dulu bagai nak rak ikat perut tapi 3 bulan turun sekilo jer 😭😭😭 

Tapi baru guna 1 tiub 1/2 Losyen Kurus Sejuk SECRET CORREA dah hilang 4kg 😱😱😱 



📞011-29292581
FB: Tips Kurus Seawal 3 Hari


Tips kurus cepat

BERTEKAD NAK KURUS SEBELUM RAYA?



Jom cuba Losyen Kurus Sejuk SC. Kami bantu anda menurunkan berat badan secara lipolisis (pemecahan lemak di bwh lapisan kulit). Mengamalkan SC, membolehkan anda : 

1. makan seperti biasa
 2. tanpa diet
 3. tanpa lapar
 4. tanpa senaman 
5. penggunaan 2x sehari sahaja 
6. senang, mudah dan JIMAT! 
7. TIADA PANTANG LARANG 

Whatsapp saya sekarang untuk claim Harga Promosi 
📞 011-29292581
📞 011-29292581 
📞 011-29292581


Tips runcingkan dagu

Pasti anda pelik bagaimana rupa mereka boleh berubah.. 
Ini adalah hasil penggunaan losyen sahaja secara tetap.. 
Syukur membantu mereka diluar sana membentuk semula wajah tanpa melalui kaedah menyakitkan 
Mereka cantik bukan kerana suntikan tetapi Secret Correa yang membantu membentuk semula dagu mereka. 

Tak percaya? 
Meh cuba dulu baru tahu😍😀 011-29292581

WhatApps: 011-29292581
WhatApps: 011-29292581
WhatApps: 011-29292581 

Anda boleh ke fb kami: Tips Kurus Seawal 3 Hari utk testimoni sepenuhnya..


 Kita layan sebahagian testimoni ye😍😍  

































Tips hilangkan masalah selepas bersalin

Masalah saya selepas bersalin nak jaga badan tiada masa..Anak dah 3..Badan mcamtu juga..Masalah Selulit,Perut Buncit dan Mengeleber,Lengan dan Peha besar..Mujur Losyen Ajaib Bantu saya.Hanya beberapa hari sahaja ketara perubahannya..




Nak tahu tentang losyen ajaib ini? 

Tinggalkan no anda.

Lepas bersalin dengan secret correa

AKAK BARU 2 MINGGU BERSALIN




Alhamdulillah suami hadiahkan SC, 
Baru je sapu, 
Tapi strechmark dah pudar, 
Perut pun semakin Kempis. 

Ooo, 
suami nya nak suruh isteri slim balik lepas bersalin, 
Kiasan dengan hadiahkan SC rupanya. 

Siapa cakap suami tak suka tengok isterinya kembali 

Slim dan bergaya selepas bersalin? 

Awak je tak tahu 😊😊😊 

Nak buang lemak kat perut? 
Jom Whatsapp hakak ya, 
011-29292581

#secretcorrea 
#testimonibysc  
#losyenkurussejuk  
#Agentwanted  
#agendiperlukan