Rabu, 29 Julai 2015

Sabun Ajaib

Buka sabun Slimming baru selepas 2 bulan. Ni pun pakai berdua somi isteri. Tahan lama betul sabun ni.
Bila buka sarung semerbak bau baby.
Suka sangat sedut bau lembut tu dalam2. Wangi sangat.
Pakai sabun ni best.
Macam lulur setiap kali mandi.
Kulit tak kering. Lembap tak perlu pakai lotion.
Paling best. Bulu tiak lambat panjang. Naik halus-halus jer. So tak perlu kerap bercukur.
Kawasan yg gelap pun mampu dicerahkan.
Cara guna : sabun macam biasa, sental sikit2 area gelap tu. Biarkan dalam 3 ke 5 minit baru bilas. Boleh lah gosok gigi atau bersyampu.
Sangat berbaloi dengan harga RM36.00
Tahan pggunaan lebih 2 bulan.
Lotion pun tak payah beli.
Pisau cukur tak perlu kerap tukar.
Best ke best?
Mestilah best.
Tak best tak story la kat sini.

SMS/WHATSAPP ROSZALIZA 011-29292581

Pakai 100 keping pad !

 Pakai 100 keping pad !]
Perbincangan dalam group kaya2 JSD.
Sorang adik ni (customer stokis) period mai belambak sampai setiap kali period kna pakai 100 keping pad !!
Pi klinik biasa dokto bagi ubat hormon soh makan. Anak sorang, gugur sekali. Dah 12 tahun macam ni !!
Amik mudah sungguhhhh.
Kita yg baca pulak naik gerun, seram naik bulu semua ada.
Takut pulak dengar. Dan2 teringat.
Ada sorang kenalan kak camnilah.
Period mai. Period x mai.
Period banyak merambu2 sampai meleleh pun buat derk.
Tgok2 kna kanser rahim tahap 4 terus kna buang rahim.
Sesal tak sudah. Tapi apa nak buat. Benda dah jadi sbb amik mudah sangat.
Jangan buat main benda-benda masalah ni semua. Kita pompuan dikurniakan satu tuuuu jer rahim.
Sihat tak sihat rahim kita tu kna tengok period kita setiap bulan cemana.
Kalau tiap2 bulan period mai jengoi paling kurang 7 ke 9 hari, insya allah sihat rahim kita.
Kalau melarat sampai 14 ke 28 hari, baiklah jumpa pakar atau cuba ubatan tradisional.
Kalau lah datang nya hanya 2 ke 3 hari malah kadang2 sampai tak datang terus pun kna juga check.
Ini tidak. Dok asyik merelaxkan diri sendiri anggap tu semua biasa.
Bukan biasa dik oii.
Kalau biasa tu 7 ke 9 hari Allah bagi cuti. Kadang2 ada jugak 15 hari tapi selepas tu pun dah disebut darah penyakit.
Pernah dengar PAP SMEAR !
Ujian Pap Smear ni orang2 pompuan yg dah berkahwin kena buat setiap 6 bulan sekali. Atau setahun sekali. Walaupun period mai bagus setiap bulan.
Tak kira lah dah pernah beranak ke atau belum pernah beranak.
Tak sakit pun buat ujian Pap Smear ni. Nama jer memang gerun sikit.
Tapi bukan sakit pun. Depa cubit amik sikit sel dalam faraj tu.
Sapa kata sakit?
Mai nak bagi penumbuk sedas. Tengok mana lagi sakit.
Apa?? Malu ??
Kebanyakan klinik yg buat ujian ni doktor pompuan atau nurse pompuan yg buat.. DAN kita boleh request nak jumpa pompuan saja.. tak pernah lagi lah jumpa dokto lelaki buat Pap Smear melainkan kes bersalin atau saja pi cari klinik doktor lelaki. !
Malu biar bertempat adik2 hakak2 oii. Nak malu ke nak hilang rahim macam kenalan kak tu??
Jamu2 tradisional ada yg boleh membantu masalah camni. Tapi itupun kami galakkan soh buat ujian Pap Smear dulu sebelum kami sarankan yg sesuai.
Dah dapat keputusan kalau dah konfem negetif dr sel kanser baru akan kami sarankn jamu yg sesuai.
Okeh ! Dah buat Pap Smear belum tahun ni?
Kalau belum sila pi klinik kesihatan kerajaan berdekatan.
RM1.00 jer. Tak mahal pung.
*taktau kita bgtau.

SMS/WHATSAPP ROSZALIZA 011-29292581

Inginkan payudara yang besar?



SMS/WHATSAPP ROSZALIZA 011-29292581

Isteri dicerai kerana longgar?



Isteri dicerai kerana longgar?

Wahai para isteri,jika ada masalah dalaman takperlu simpan dalam hati..

PRODUK JAMU SUSUK DARA DAPAT MEMBANTU MASALAH VAGINA LONGGAR/ BERAIR/ KEMBANG.

Meh pm/sms/whatsapp Roszaliza Abdul Nyzam 011-29292581

Jagalah aset dan bahagian intim anda..

Testimoni Magic Body Slim Soap



SMS/WHATSAPP ROSZALIZA 011-29292581

Testimoni Magic Pretty Dara dan Magic Collagen Kiss by Jsd

[Testimoni Magic Pretty Dara dan Magic Collagen Kiss by Jsd]
Nak kelihatan natural ketika ber”foundation”? jom cuba long lasting foundation MAGIC PRETTY DARA yang sangat2 bestt ini. Sebab apa best? ia tahan lama, xperlu touch up kerap2, xperlu pakai compact powder or loose powder..pakai dia je pun dah cantik!! natural-look..so xdela nampak macam opera cina kalo pakai banyak pun..cela-cela di wajah dapat ditutup dengan kemas dan rapi. Tak berminyak, tak melekit..pakai seharian pun x rasa macam sapu minyak masak kat muka. Ringan, ringkas..khas utk mereka yang nak bermake up tapi x cukup masa..selain tu, mana-mana jerawat yang ada kat muka dapat dikecutkan dengan penggunaan MAGIC PRETTY DARA..best kan kan kan??
Nak bibir gebu,mungil,lembap dan kemerah-merahan tapi kelihatan natural? jom oles bibir anda dengan lipstik bercollagen MAGIC COLLAGEN KISS..automatik bibir nampak cantik je..warna ikut darah, suhu dan mood anda. Lipstik ni pun tahan lama jugak..bukan je bole disapu pada bibir, tapi bole digunakan sebagai blusher juga utk kelihatan fresh, younger-looking, gojesss!!

SMS/WHATSAPP ROSZALIZA 011-29292581

Tak buang air besar bawa maut?




Tak buang air besar bawa maut?

Coklat Love Habibi kan ada...

Pm/sms/whatsapp Roszaliza Abdul Nyzam 011-29292581